Union Eiendomsutvikling

Den kreative byutvikleren i Drammen

Et positivt, begeistret og uformelt team som alltid strekker seg litt lenger enten det er nybygg eller rehabiliteringsprosjekter. De er en fremsynt og kreativ byutvikler med fokus på at byggene skal være verdifulle i landskapet og bidra til trivsel i byen for beboere og besøkende. Etter deres utvikling av Union Brygge de siste 20 årene har dette blitt en attraktiv perle. Velfortjent bevis på dette fikk de som vinner av Cityprisen 2017.

Inspirerende og gøy å jobbe med utforming av arbeidsplassen til dette dyktige tverrfaglige teamet – med særlig fokus på å formidle historie, kreativitet og ambisjoner – men aller viktigs funksjonelle og verdifulle arbeidsplasser for de ansatte.

Det første du møter er den orange bøyen i logoen i form av skråstilt «resepsjonsboks» som bidrar til å skape utradisjonelle rom og mellomrom for mottagelse, utstilling, møterom, kjøkken og kontorlandskap.

I kombinasjon med bilder og modeller av prosjekter har vi benyttet teglstein for å symbolisere historien som startet med rehabilitering av gamle teglsteinsfabrikker ved elvebredden. Platene i kryssfiner gir tydelig uttrykk for at her er det prosjekter under arbeid – noe du alltid finner hos Union Eiendomsutvikling.

«Lokalene formidler at vi er den kreative byutvikleren i Drammen. Planløsningen tilrettelegger for den den måten vi jobber på både internt og når vi har besøk. Materialer, utforming og farger forteller om vår historikk, og vår kreative og fremtidsorienterte tilnærming til nye prosjekter. Den subtile oversettelsen av forretning til form, er en av Kreo sine mange sterke sider.» Trond Åsheim, adm dir.

Oppdragsgiver: Union Eiendomsutvikling
Interiørarkitekt:
Kreo
Fotograf:
Kreo