Stokkan Lys og Instell

Stokkan Lys er en landsdekkende totalleverandør av belysningsløsninger. De brenner virkelig for å skape kreative lystekniske løsninger med funksjon, miljøhensyn, design og estetikk. Deres kvalitetsprodukter i kombinasjon med høy kompetanse og servicegrad er en vinner!

Instell er totalleverandør av produkter og programvare til elektro- og automasjonsbransjen med fokus på energisparende løsninger for næring og bolig – lyd, lys og varme.

Hovedmålet med samlokalisering av Stokkan Lys og Instell, var å oppnå synergi i mange deler av verdikjeden og samtidig beholde hver sin identitet. I tillegg ønsket de at kunder og besøkende skulle erfare belysning- og styringsløsninger i faktisk bruk.

Her kan vi love at det er en gjeng med ekstremt mye energi – det liker vi – ikke minst gjenspeiler det vår frodige arbeidsprosess fra idé til ferdigstilt showroom. Ja, det stemmer – de jobber praktisk talt i sitt eget showroom slik at besøkende kan oppleve et mangfold av produkter og effekter i alle rom. Bevisst og variert bruk av materialer, form og farger forsterker opplevelsen. Felles lounge og kaffebar er hjerte i lokalene – kul arena for presentasjoner, kurs, happenings og uformelle møter.

Oppdragsgiver: Stokkan Lys og Instell
Interiørarkitekt:
Kreo
Prosjekt-/byggledelse: Kreo
Fotograf:
Fin Serck-Hanssen