Personalhuset

Hovedkontor Oslo

Et av Nordens største og ledende rekruttering- og bemanningsselskap som vi har hatt gleden av å samarbeide med om tre lokasjoner fra 2008 og til i dag.

Målet for Personalhuset er å være det mest synlige og innovative rekruttering- og bemanningsselskapet i Norden, skape fantastiske arbeidsplasser og ha de mest engasjerte medarbeiderne i bransjen. De har en sterk visjon om å utfordre det etablerte og å lede sin adferd gjennom verdiene #bryross #inspirerer #utfordrer

Her møter vi alltid team som er bevisst på å bruke interiørløsningene i egne lokaler aktivt for å oppnå mål, og for å synliggjøre verdier og kulturen i selskapet.

Alle som kommer til Personalhuset får en åpen og inviterende velkomst i mottagelsen som er innredet med kaffebar, sittegruppe og resepsjon der det alltid sitter en med et imøtekommende smil. Her er et lite pulserende torg med folk som sitter, står, kommer og går. Det er oversiktlige og ryddig slik at det er enkelt for kandidater å orientere seg.

Møbler, farger og utsmykning er offensivt men lunt, og viser seg å falle godt i smak hos unge, dyktige mennesker. Nordisk uttrykk med motiver fra naturen er kombinert med streetart – symbol på variasjonen av ansatte, stillinger og kandidater.

I kombinasjon med kontorlandskap for de ulike avdelingene er det sosiale soner, felles kantine og møterom i ulik størrelse og møblering, som utgjør arbeidsplasser og treffpunkter.

Nytt rom står alltid klart for opptak av nye og høyaktuelle episoder av podcasten «uten filter»

Oppdragsgiver: Personalhuset
Interiørarkitekt:
Kreo
Prosjektledelse: Kreo
Fotograf:
Stine Østby