Møller Mobility Group

Digitalisering, urbanisering, bærekraft og kunders behov for smarte mobilitetsløsninger driver utviklingen av produkter og tjenester.

Kreo har hatt et dynamisk samarbeid med Møller over mange år. Utvikling av selskapet og tilpasning av lokalene har dermed gått hånd i hånd. Gammelt bygg har gradvis fått ny interiørarkitektur og innredningsløsninger som tilrettelegger, motiverer og inspirerer til ny måte å tenke, jobbe og kommunisere på.

Miljø og møblering i ny resepsjon og inngangspartier inviterer til og legger tilrette for uformelle møter, alternativ arbeidsplass, idémyldring og nye relasjoner.

Besøk fra fjern og nær inviteres gjerne med til konsernlederfløyen som er en rolig del av bygget – her er en avslappende sittegruppe med peis og tilgang til veranda. Løsningen forøvrig er en kombinasjon av avdelingsvise åpne landskap og soner for dialog – og møterom tilrettelagt for konfidensialitet og konsentrasjon.

Jan Møller 2. generasjon eier har eget kontor med mange skatter og minner som vitner om en lang og spennende reise fra da hans far Harald Aars Møller startet Strømmen Auto i 1936.

Oppdragsgiver: Møller Mobility Group
Interiørarkitekt:
Kreo
Prosjekt-/byggledelse: Kreo
Fotograf:
Stine Østby, Øyvind Fjørtoft og Fin Serck Hanssen