Hasle fem

Oslo

Møller Eiendom har lang historie der effektiv drift, fremtidsrettet design og omtanke for miljøet kjennetegner deres virksomhet. De deler sin søsterbedrift Møller Mobility Group sine grunnverdier åpne og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig.

Disse verdiene er Kreo tro mot og de er derfor integrert i løsningene, holdningene, prosessen og ikke minst resultatene!

Møller Eiendom ville gi Økernveien 94 nytt liv i form av et mer moderne og energieffektivt bygg. I et tverrfaglig samarbeid ønsket de initiativ velkommen – det resulterte i ny identitet: Hasle Fem. Et bygg med gjenbruk, fleksibilitet og personlighet i fokus.

Ved prosjektstart hadde bygget mye ledige arealer – nå er det fylt med fornøyde leietakere.

Vi identifiserte alle kvalitetene i bygget, foredlet disse og videreutviklet løsninger som strakk seg mot gode og produktive steder å være og bevege seg for leietakere og besøkende.

Mer åpne, moderne og imøtekommende inngangspartier gir en god følelse og førsteinntrykk.

I underetasjen ligger Halse fem sin kantine og storstue, omtenksomt utformet. Her er det lagt tilrette for bruk fra morgen til kveld. Sittegrupper med stor variasjon i form og formalitet – langbord for mange eller småbord for få. Møblene er en kombinasjon av nye og eksisterende møbler som har fått mange flere leveår.

Storstuen har fleksibel møblering – og er tilrettelagt for alt fra allmøter, kurs, sosiale arrangementer og alternative arbeidsplasser for ansatte og besøkende.

Gjennomgående er materialer som fortsatt har gode kvaliteter beholdt. Det gjelder både enkelte himlinger, LED lamper, veggpaneler, gulvfliser og ikke minst peisen – som fortsatt har leirbålets tiltrekningskraft.

Ny og tydeligere kjøkkenlogistikk har gitt bedre kapasitet til å håndtere flere leietakere. Et sunt kjøkken med engasjerte drivere lager gjerne fristelser fra bunn og har oppriktig omsorg for sine gjester.

Året med pandemi har forsterket erkjennelsen av behovet for tilhørighet og sosial interaksjon. Hasle fem står klart til å ta imot sine leietakere som ser frem til å treffe kolleger og nye bekjentskaper.

Kreo har hatt ansvar for utvikling av helhetlige interiørløsninger, fra idé til ferdigstilte lokaler. Vi har stått for prosjektering og prosjektledelse for hele byggeprosessen, med budsjettering, budsjettansvar, HMS og KP.

 

Oppdragsgiver: Møller Eiendom
Interiørarkitekt:
Kreo
Prosjektledelse: Kreo
Fotograf:
Stine Østby