Olavsgaard Eiendom

Selskapet ble etablert i 1989 og er involvert i eiendomsutvikling av næringseiendom – hoteller, kontor, forretning og leiligheter.

Vi har gleden av å jobbe med dedikerte og dyktige medarbeidere hos Olavsgaard Eiendom som har et vidtrekkende engasjement for sitt lokalmiljø – de bidrar med utvikling av Nedre Romerike til glede for både befolkning og næringsliv i dag og i lang, lang tid fremover.

De spennende og ofte naturskjønne prosjektene krever full oppmerksomhet fra eiere og ansatte. Oppgradering av egne lokaler har dermed stadig blitt utsatt, inntil Silje fant en liten ledig luke i kalenderen – nå skulle egne lokaler få fokus. De opplevde å ha vokst fra lokalene i både form og uttrykk. Målet var funksjonelle arbeidsplasser for de ansatte og lokaler som gjenspeiler deres lange erfaring over generasjoner, lokal tilhørighet og den brede kompetansen selskapet representerer.

Et hyggelig, ryddig og enkelt inngangsparti møter ansatte og besøkende. Hovedgrepene ligger i planløsningen der en omdisponering av arealene med relativt enkle grep gir god logistikk, flere møterom og arbeidsplasser – og mer dagslys !

Kjøkkenområde med kaffebar er tilgjengelig for både kunder og ansatte med mulighet for en matbit, et kort møte eller bare en kaffepause. Denne sosiale sonen er hjerte i lokalene – her er det rom for både høy og lav puls.

For åpen og lys følelse er det brukt mye glassvegger. Gjenbruk av eksisterende møbler på arbeidsplassene er supplert med nye møbler i sosiale soner og på møterom. Gode stoler og store bord inviterer til kreative og til tider lange arbeidsmøter.

Farger og materialvalg gjør at nytt og brukt oppleves helhetlig, godt knyttede tepper på gulv i fellesarealer gir minimal trinnlyd og hint av hotellfølelse…

Interiørløsningene spenner mellom inviterende og effektivt – diskret og tilgjengelig – åpent og konfidensielt, sist men ikke minst profesjonelt og personlig.

 

Oppdragsgiver: Olavsgaard Eiendom
Interiørarkitekt:
Kreo
Prosjekt-/byggledelse: Olavsgaard Eiendom
Fotograf:
Stine Østby