Compass Group Stavanger

En viktig del av Compass Group – verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og supporttjenester. I tillegg til prosjekter innenfor både privat og offentlig sektor på land, har kontoret i Stavanger en stor avdeling som jobber mot off shore.

Kreo har hatt gleden av å følge Compass Group Norge sin fantastiske utvikling og kjenner til den imponerende reisen de har hatt de siste 10 årene. Nå sto avdelingen i Stavanger for tur.

Flytting til nye lokaler – dog bare noen etasjer – ga den perfekte muligheten til å skape omgivelser og et aktivt miljø som tydelig viser deres ekte lidenskap for mat!

I tett og konstruktivt samarbeid med en visjonær og miljøbevisst brukergruppe, utviklet vi lokaler som de ansatte er superfornøyde med. En effektiv arealutnyttelse resulterte i en godt tilpasset kombinasjon av åpne kontorlandskap, lett tilgjengelige multirom, møterom og prosjektareal tilknyttet sosial sone og «restauranten».

Nå kommer du rett inn i «restauranten» der en lekker og inviterende kjøkkenøy er omkranset av småbord, sofa og behagelige stoler. Er du riktig heldig står kokken og jobber med nye sunne og næringsrike matkombinasjoner som du får smake på. Alltid musikk og god kaffelukt gir behagelig stemning og atmosfære.

Som ledende aktør, er Compass Group i front med flere innovative konsepter og varemerker under kontinuerlig utvikling, og på lokasjonen her i Stavanger har de et av bransjens råeste kulinariske team. De jobber daglig med å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi – der kombinasjonen av internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement er essensielle ingredienser.

Compass Group tar bærekraft og miljøansvar på alvor. De jobber aktivt for å redusere matsvinn, erstatte plast og øke andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i sine menyer. Dette heier vi på – og var selvsagt også viktig i flytteprosjektet der eksempelvis eksisterende møbler ble tegnet inn i nye lokaler.

I tillegg til det gode samarbeidet med Compass Group jobbet vi interaktivt med imøtekommende og like miljøbevisst gårdeier 2020park, for å sikre gjenbruk av materialer som himling, belysning, vegger, dører og tepper.

Når alt kommer til alt, er mennesket i fokus hos Compass Group! Vår oppgave har derfor også vært å tilrettelegge for et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø – og å skape en atmosfære hvor alle ansatte føler seg verdsatt og respektert. Dette inspirerer til en positiv kultur og bidrar til økt kreativitet og trivsel.

Compass Group Stavanger er et godt sted å være !

Byggherre: 2020park og Compass Group
Interiørarkitekt:
Kreo interiørarkitektur as
Fotograf:
interiørfoto Kreo, matfoto Compass Group