Schiedel Skorsteiner

Velkommen til norges ledende skorsteinsprodusent!

Vi kan love at her har de lang erfaring, høy kompetanse og et smittende engasjement – vi lærte mye om peis, fyring, trekk og bærekraft allerede i vårt første møte.

Bål og ildsteder har spilt en viktig rolle i menneskets historie og kultur i tusenvis av år. En kilde for varme og matlaging – og kommunikasjon fra gammelt av. For oss i dag er peisen fortsatt et sosialt samlingspunkt for familie og venner. Her blir historier delt, minner skapt og fellesskap styrket. Flammene har en beroligende og meditativ effekt som inviterer til samtaler og refleksjon.

Schiedel Skorsteiner leverer peisovner, peisinnsatser, komplette peiser og ikke minst høyeffektive skorsteinsløsninger laget av keramikk, pimpstein eller rustfritt stål som egner seg for moderne oppvarmingsteknologi for nybygg, renovering og ettermontering.

Det viktigste for Schiedel er å kunne tilby sine kunder langsiktige, bærekraftige og energieffektive løsninger. I tillegg til sertifiserte produkter har de fokus på kompetanseheving hos kunder og aktører i dette markedet.

Nå var tiden inn for å skape et godt showroom både for å vise produktene og for å ha en god læringsarena – Schiedel Academy.  Her holder de kurs slik at håndverkere, forhandlere eller andre med profesjonell interesse får nødvendig og viktig opplæring.

I lærerikt og inspirerende samarbeid med Schiedel har vi utviklet showroom og arbeidsplasser som de ansatte allerede stortrives i. Et åpent og inviterende inngangsparti med gode stoler og selvsagt en peis, er det første som møter deg. Arbeidsplasser, kontorer og møterom ligger langs ytterveggene og omkranser showroomet i midten med stor variasjon av peiser og piper utstilt. Lokalene har flere møtesoner integrert i løsningen slik at mye kan foregå her samtidig.

Gnisten og varmen er omsatt til behagelige valg og sammensetninger av farger og materialer som underbygger Schiedel sin identitet og motto; det er gnisten som driver oss!

Oppdragsgiver: Schiedel Skorsteiner AS
Interiørarkitekt: Kreo interiørarkitektur as
Gårdeier: Anvil Asset Advisors AS
Fotograf:
Kreo