Svaleveien

Å forvandle et ordinært hus til et lekkert og tilpasset drømmehus er en spennende reise full av kreative valg og nøye planlegging. Vi ble like engasjert som beboerne i denne prosessen.

Familien på tre ønsket seg et hjem med varme, komfort og praktisk eleganse. Sammen har vi skapt et harmonisk samspill mellom funksjonalitet og estetikk, hvor hvert rom flyter naturlig inn i det neste. Dette er løst med små, men effektive grep i planløsningen.

Kjøkkenet er selve hjertet i huset, der familiens liv pulserer sterkest. Ved å unngå overskap ble rommet mer åpent og luftig – med øya som naturlig samlingspunkt. Kjøkkenet er ikke typisk innredet, da det også er prioritert plass til loungemøbler. Sittegruppen med sofa og lenestol bidrar til en unik stemning, og bruk av rommet, som har blitt favorittstedet i huset.

Stuen er gjort varm og innbydende blant annet ved bruk av eikefinér på langveggen i kombinasjon med naturlige fargetoner som fremhever møbler. Alle de flotte bildene av ulike kunstnere gir personlighet og liv til rommene. Spisebordet i stuen, som er omkranset av den norske Noor stolen, gir rom for lange, koselige måltider og samtaler.

Glassdørene mellom stue og kjøkken gir mulighet for noe avskjerming hvis ønskelig når rommene benyttes samtidig.

Gjennom hele huset er det lagt stor vekt på praktiske oppbevaringsløsninger som holder rommene ryddig og organisert – i tillegg til å være estetisk tiltalende. Innenfor hovedsoverommet ble det gjort plass til både walk-in closet og eget bad. Ungdomsrommet er gjort større for å gi plass til overnattingsgjester og et eget stuehjørne.

Dette har blitt drømmehuset som gjenspeiler deres livsstil og som hver dag bidrar til å skape minner for fremtiden.

 

Oppdragsgiver: Liv & Henning
Interiørarkitekt: Kreo as
Fotograf:
Kreo as