Sannum & Bergestuen

Sannum & Bergestuen er et kommunikasjonsbyrå som brenner for et sunt offentlig ordskifte for alle, og for historier som betyr noe for folk og forretning.

De er ulike spesialister innenfor kommunikasjon og markedsføring og har erfaring fra begge sider av mikrofonen – de er lettere på foten enn de store byråene, men er strategisk tyngre.

Noe av det første du finner på Sannum & Bergestuen sine hjemmesider, er at det skal være morsomt å jobbe med dem. Det kan vi bekrefte! En dyktig, engasjert og inkluderende gjeng.

De utfordret oss og var klare på sine ambisjoner for de nye lokalene;

«Vi vil lage den beste arbeidsplassen i kommunikasjonsbransjen. Et sted både ansatte, kunder og venner elsker å komme til. Det skal være en plass folk snakker om. Både fordi vi er faglig dyktige og fordi det er god stemning her. Vi er samfunnsengasjerte fagfolk som selv deltar i debatten.»

En dynamisk dialog og prosess har resultert i helhetlige interiørløsninger for et ungt selskap med lang erfaring. Bevisste valg har bidratt til å skape en fleksibel og variert arbeidsplass med ulike typer rom som passer til forskjellige behov og oppgaver. Mindre rom for konsentrasjon i kombinasjon med åpne fellesområder som stimulerer til samarbeid og kreativitet.

Det er ikke bare i podcasten Tut og Mediekjør det er fart og spenning – for her er det ofte et høyt tempo – eksempelvis når en politiker stjeler solbriller på Gardermoen eller redaktørers berøringsangst for radikale meninger skal under lupen.

Lokalene er funksjonelle og inspirerende med nøye utvalgte og stemningsfulle farger,  i kombinasjon med materialer på gulv og fast innredning på kjøkken og spiserom. Møbler med tilhørende tekstiler og farger er valgt med fokus på komfort og allsidig bruk. Atmosfæren i et rom handler mye om de som er tilstede i lokalene og deres utstråling.

Hos Sannum og Bergestuen er det en herlig atmosfære som tiltrekker og engasjerer ansatte, kunder, samarbeidspartnere og venner. Her blir du alltid tatt godt imot!

Oppdragsgiver: Sannum & Bergestuen og Canica
Interiørarkitekt: Kreo interiørarkitektur as
Entreprenør: OABM AS
Fotograf:
Kreo