Heimdall Power

I Norrøn vikingmytologi voktet Heimdall Asgard. Han kunne høre gresset gro, han kunne se alt og han var den perfekte vaktmannen med ekstraordinær integritet.

Derfor ble det Heimdall Power. Godt å vite at Heimdall fortsatt vokter jorda vår.

Heimdall Power er et ungt norsk teknologiselskap som startet i 2016. Etter å ha holdt til i start up labs og på hjemmekontor under pandemien, så de intenst frem til å fortsette reisen fra egne lokaler tilrettelagt for å nå målene de har satt seg.

Vi ble superentusiastiske da vi forsto hva Heimdall Power faktisk gjør og leverer. Det er håp likevel, tenker vi – når unge, dyktige mennesker utvikler geniale løsninger som bidrar så det virkelig monner for klima og kloden vår – ja, intet mindre.

Visjonen er å digitalisere strømnettet globalt!

Misjonen er å optimalisere utnyttelsen av strømnettet ved å bruke topp moderne programvare og unik maskinvareteknologi.

Kort forklart: Strømnettet uten Heimdallsensor er som å kjøre bil uten måler for fart eller drivstoff. Heimdallsensoren gir info slik at fart og kapasitet i strømnettet kan overvåkes og styres!

Det elektriske nettet er den største menneskeskapte «maskinen» på kloden og det viser seg at det er mye å gå på. Det er med andre ord ikke behov for å bygge ut nytt og mer, men å utnytte det vi allerede har!

I tett, hyggelig og produktivt samarbeid med Heimdall har vi integrert verdiene: Innovasjon, bærekraft, integritet og samarbeid i interiørløsningene.

Logoen til Heimdall Power er et viking ansikt med mange viktige komponenter. Her kan du finne deres nevron, radiobølger, elektromagnetiske bølger, en høyspentmast og tusenårsmennesket.

Planløsning er optimalisert og utformet basert på funksjoner, oppgaver, samspill og informasjonssikkerhet. Vi har benyttet mye brukte møbler og hatt fokus på bærekraft i våre valg. Materialer, former og farger er utviklet basert på deres nordiske profil og ønske om lyse, åpne og inviterende lokaler. Bordtennisbordet er i bruk daglig – det samme er sjakkbrettene og kaffekoppene. Tavler og vegger er fylt med symboler, tall og formler. Heimdallsensor, testing og innovasjon innover i lokalene – det passer Heimdall godt på!

Oppdragsgiver: Heimdall Power og Jahr Eiendom
Interiørarkitekt: Kreo
Entreprenør: Hande AS
Fotograf:
Kirsti McCarthy