Nortek

Hovedkontor på Rud

Det hele startet men en som har havet hjertet nær – Atle Lohrmann tilbragte store deler av barndommen til sjøs. Studere oseanografi var naturlig progresjon og etter erfaring og nye bekjentskaper i både Norge og USA,ble selskapet etablert i 1992. I dag ligger Nortek sitt hovedkontor på Rud med avdelinger på alle kontinenter.

Deres mål er å begeistre brukere med nyttig, innovativ teknologi som støttes av oseanografisk vitenskap og forskning. Deres proaktive holdning og oppriktige engasjement, bidrar til utvikling av nye løsninger som gjør det mulig for ingeniører og forskere å måle bevegelser av vann stadig mer nøyaktig. Deres kunder er anerkjente institusjoner og offentlige etater over hele verden. Vi har lært om Dopplereffekten og mye mye mer !

Suksess og vekst resulterte i behov for utvidelse av lokalene og et sterkt ønske om å formidle selskapets historie, mål og prestasjoner.

Bygget ble utvidet med en etasje der ny og godt bearbeidet logistikk i hele bygget gav optimal arealfordeling, bedre kontakt mellom avdelinger, tilpassede arbeidsplasser og flere etterlengtede møtesteder som møterom, sosiale soner, miniutstilling og kantine.

De ansatte er begeistret for de smarte interiørløsninger, sammensetning av materialer, farger og bilder som de opplever reflekterer selskapets identitet og posisjon i markedet.

«Vår nye visuelle profil som Kreo har utviklet for oss, har blitt svært godt mottatt av de ansatte. Interiøret oppleves som en presis refleksjon av hvem vi er og hvor vi skal som selskap.»
Torbjørn Goa, Communication Manager i Nortek

Oppdragsgiver: Nortek
Interiørarkitekt: Kreo
Fotograf: Kreo