Drammen kino

Nordisk Film

Drammen kino er den femte største kinoen i Norge med 360 000 besøk årlig. Den er heldigital og topp moderne. Daglig jobbes det aktivt med å sikre kvalitet i gjesteopplevelsene i form av å tilby et variert kinoprogram for alle målgrupper i kombinasjon med ulike typer servering. Det er også stor utstrekning av leie til ulike arrangementer enten det er til undervisning, presentasjoner eller underholdning.

I nært samarbeid med adm dir Steinar Johansen, som kjenner sine kinogjengere ut og inn, har vi utviklet foajé og publikumsareal inspirert av den legendariske filmen Cinema Paradiso – en film om nettopp kino og filmen hyllest til kinoen som møtested.

Publikumsarealene skal fungere godt for alle besøkende uavhengig om det er familiefilm, norsk eller utenlandsk, konsert- eller operaforestilling, for ungdom, seniorer eller babykino.

Her kan du velge om du ønsker å sitte under tak eller om du foretrekker å sitte «ute» under et tre. Uansett hvor du velger å sitte er du omgitt av gullskyer og har utsyn til en stor skjerm fylt med  inspirasjon til nye og spennende filmopplevelser.

Oppdragsgiver: Anvil og Nordisk Film
Interiørarkitekt:
Kreo
Prosjektledelse: Kreo
Fotograf:
Stine Øtsby