Grete Roede hovedkontor

Matglede i sentrum

Visjonen for Grete Roede er å spre kunnskap om livsglede ved å hjelpe mennesker til en sunnere livsstil, vektreduksjon og bedre helse.

Her snudde vi i fellesskap om på det meste – og borte ble det de selv omtalte som «tantete» og trauste kontorlokaler. Nytt frodig hovedkontor for engasjerte ansatte vokste frem.

Matglede, mosjon, motivasjon, mestring og medmennesker er omsatt til interiørarkitektur i alle deler av lokalene og gjenspeiler de fem grunnpilarene i selskapet.

Besøkende kommer rett i på kjøkkenet som er det varme og aktive hjertet i «Roedehuset». Her tar de imot gjester, holder kurs, lager mat, lærer og videreutvikler praktisk talt på kjøkkenbenken. Lokalene forøvrig har ulike soner tilpasset oppgavene som skal utføres.

Gode sko og yttertøy er viktig når de skal ha møter hos Grete Roede – for da går de nemlig ut på tur – lengden på ruten avhenger av antall punkter på møteagendaen.

«Kreo sin kreativitet, strategiske tenkning – og ikke minst systematiske forarbeid har bidratt i vår utvikling og gitt oss de friske, innovative og stilrene lokalene vi har hatt mål om å møte fremtiden med.» Jeanette Roede

Oppdragsgiver: Grete Roede AS
Interiørarkitekt:
Kreo
Fotograf:
Kreo