EFKT for ERLA Eiendom

Med pålitelighet og kvalitet for varige relasjoner og verdier, jobber familieeide Erla Eiendom målbevisst for å gjøre livet enkelt og forutsigbart for sine leietakere.

Da tiden var inne for utvikling og endringer hos leietakeren EFKT hadde de ingen ønsker om å flytte fra Kongensgate 11. Erla Eiendom lever opp til sin visjon og lyttet til sin leietaker.

EFKT er Nordens foretrukne samarbeidspartner innen effektiv eiendomsmarkedsføring. Deres hemmelighet er at de håndterer hele prosessen og samler alt på ett sted. Fotografer, redaktører, tekstforfattere, utviklere og spesialister innenfor markedsføring er involvert frem til innholdet er publisert på relevante digitale plattformer.

I tillegg til faglig kompetanse, er det viktig å bygge sterke relasjoner og tilrettelegge for å forme og utvikle nye idéer. Gode vekstvilkår for kombinasjon av hode og hjerte skaper EFKT.

Dette ønsket de kort oppsummert å omsette til utforming av de nye lokalene. Det har vært en sann glede å få være med på denne prosessen og reisen. I et profesjonelt, integrert og hyggelig samarbeid med Erla, Entreprenør1 og EFKT, utviklet vi interiørløsninger noen etasjer opp fra der de hadde holdt til.

Vi omdisponerte arealene slik at ansatte og gjester kommer rett inn på et inviterende kjøkken der kaffekoppen ikke er langt unna. To møterom og garderobe-/toalettfasiliteter er umiddelbart tilgjengelig fra velkomstsonen. Den sosiale sonen er en naturlig forlengelse av kjøkkenet og blir benyttet til lunsj og uformelle treff og møter. En glassvegg gir et diskret fysisk skille til et mindre kontorlandskap med et ministillerom og daybed i umiddelbar nærhet.

Den gamle skolestua er gjort om til et kontorlandskap med plass til 10 EFKT´ere. I kombinasjon med dette har de tre mindre kontorer adskilt med glassvegger slik at hele arealet får glede av dagslys inn fra begge sider.

På deilige sommerdager nyter de lunsj og pauser under pergolaen på en sjarmerende veranda – og får gjerne med seg alt som skjer av spennende arrangementer på Kontraskjæret.

Det er en fryd å stikke oppom – vi treffer alltid glade folk som er superfornøyd med arbeidsplassen sin.

 

Oppdragsgiver: Erla Eiendom AS
Interiørarkitekt: Kreo as
Entreprenør: Entreprenør1
Fotograf:
Kreo