Compass Group

Det har skjedd mye siden Jack Bateman etablerte personalkantiner for britiske arbeidere i 1941 og la sin sjel i at de skulle får god og næringsrik mat!

Compass Group har fortsatt lidenskap for mat og service og er i dag verdensledende leverandør av måltids- og supporttjenester.

Heldige var vi som fikk gleden av å være deres samarbeidspartner da de skulle inn i splitter nytt administrasjonskontor i kommunens nye signalbygg, Asker Panorama – et BREEM sertifisert fullservicebygg med ca 1000 ansatte. Compass Group leverer alle servicetjenestene på bygget.

Arbeidsprosessen fra oppstart til innflyttingsklare lokaler har vært preget av entusiasme og høye ambisjoner. Kartleggingen viste tydelig modenhet for å skape lokaler for morgendagens Compass Group.

I utforming av planløsningen la vi vekt på god logistikk og kommunikasjon mellom avdelingene. Åpne landskap med møte- og fleksirom enkelt tilgjengelig var en forutsetning – det samme gjaldt soner for uformelle samtaler.

Interiørarkitekturen og fargepaletten underbygger selskapets skandinaviske identitet og er også benyttet bevisst og metodisk i valg av navn på møterom og dekor. Friske matbilder forsterker fokuset Compass Group har på gode råvarer.

Byggherre: Oxer Eiendom og Compass Group
Interiørarkitekt:
Kreo
Fotograf:
Ole Walter Jacobsen