Anvil Asset Advisors

Navigating the Nordics

Anvil investerer i større eiendomsprosjekter og tiltrekkes spesielt av komplekse transaksjoner som krever kreative løsninger.

Deres tilnærming er unik i Norden og de mener kapitalforvaltning er en bransje i stadig utvikling og generelt undervurdert. De har tro på at verdi skapes ved å bruke analyse, teknologi og innsats for aktivt å skaffe og administrere leietakere og formidle detaljert rapportering som lar investorer ta strategiske beslutninger på korrekt grunnlag.

Vi har hatt gleden av å delta i flere av disse prosjektene! – da jobber vi tett med de ulike leietakerne med å utvikle interiør- og arbeidsplasskonsepter som bidrar til god inntjening samt å bygge identitet, stolthet og eierskap. Det ene lokale etter det andre med fornøyde leietakere!

Endelig var det Anvil sin tur til å gi egne lokaler et løft –  med mål om å utnytte mer av potensiale i lokalene, imøtekomme planlagt vekst og utvikle løsninger som underbygger deres identitet og måte å jobbe på.

Her har de fokus på funksjon og trivsel slik at hver og en av de hardtarbeidende ansatte skal ha godt tilrettelagte arbeidsplasser og avskjermede soner for pauser og samtaler med kolleger.

De ønsker å gi både ansatte og besøkende en varm velkomst og vise med interiørarkitekturen hvordan de spiller på lag med byggets utforming og opprinnelse.

 

Med nøkterne rammer utfordret de vår kreativitet!

Slitte overflater ble pusset opp og ser ut som nye. Farge- og materialpaletten tar utgangspunkt i den grove teglsteinsveggen og gir kontraster og god harmoni i de ulike rommene. Nye kaffestasjoner med tilhørende møbler har blitt etterlengtede soner for uformelle treff og pust i bakken.

Med noe omdisponering av arealene fikk de flere etterlengtede avskjermede arbeidsplasser samt et flerbruksrom som benyttes både internt og i kundesammenheng.

Sist vi var innom traff vi en engasjert, travel og fornøyd gjeng med fokus og glede over nye og spennende prosjekter.

 

Oppdragsgiver: Anvil Asset Advisors
Interiørarkitekt: Kreo as
Entreprenør: Hagaberg
Fotograf:
Kreo